7000 gode grunde

Læserbrev i Fredericia Dagblad d. 18.09.2010 kl. 06:00 Af Harry H. Nielsen:

august097

Jeg vil da meget gerne fortælle, hvad jeg mener om Fredericia.

Jeg syntes virkelig at det er en dejlig by at bo i, unikt med sin vold og sine voldstier, et flot havneområde har åbnet sig for os, ja og vores opland (undskyld hvis jeg har glemt nogen), Treldenæs, hele kommunens strandareal, Hannerup og Fuglsangskove, Stierne i Vestbyen hvor man kan gå i fred for bilerne, Lyng – Snoghøj området, Fælleden, Randalsparken. Jeg tror, at utilfredsheden stadig munder ud i Skibsværftets flytning, der er mennesker der ikke kan og vil se klart og nøgternt på det, og ikke kan se længere end ud over deres egen næsetip, men er utilfredse med de ting, de ikke får ret i. Jeg vil da også gerne gøre opmærksom på at jeg besøger rigtig mange danske byer i løbet af et år, man kan da også læse i avisen, at alle har et problem af den ene eller den anden slags, kort sagt det er ikke kun Fredericia der har problemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *