Arbejdsgruppe for 7000 gode grunde

Møderækken 7000 gode grunde førte til oprettelsen af en arbejdsgruppe, der skulle prøve at videreføre den nye trend med at sætte fokus på de positive sider ved Fredericia. Arbejdsgruppen udsendte denne pressemeddelelse:

7000 gode grunde til at bo i Fredericia har oprettet en arbejdsgruppe. På det første møde var der en god og positiv gennemgang af de forslag, som deltagerne havde med, og hvad der skal til for at gøre Fredericia til et bedre sted at bo. Vi har oprettet en mailingliste for deltagere, som nye interesserede kan komme på ved at maile til (mailadresse slettet), og vi lægger mødetidspunktet m.v. ud på Facebook gruppen ‘7000 gode grunde’ under ‘debat’.

Vi aftalte at mødes igen tirsdag den 7. december kl. 17 i cafeen på det Bruunske Pakhus. Enhver vil være velkommen med nye forslag eller blot for at bidrage i det videre samarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *